facebook

SKAP EN KROPP,
OG EN LIVSSTIL DU ELSKER

Treningsreiser

I samarbeid med Jomfrureiser arrangerer jeg treningsreiser i inn-/og utland.

Bli med på inspirerende reiser hvor du kan prioritere deg selv, hente ny energi, og nytt overskudd. Du vil oppleve et helt unikt felleskap, sammen med andre treningsglade damer i alle aldre, samtidig som du får all den egentiden du trenger. 

I løpet av disse turene venter massevis av variert trening, høy puls, og god stemning. Det er selvsagt også satt av tid for god mat, og drikke, bading, shopping, egentid og avslapping.

Etter en treningsreise kommer du hjem mer kunnskapsrik, litt strammere, brunere og sprekere!

Trenger du et avbrekk fra hverdagens kjas og mas? Les mer om de ulike turene ved å klikke på bildene.

Kreta, Hellas

Tenerife, Spania

Ofte stilte spørsmål

Må jeg være bra trent?
Kom i den formen du har. Uavhengig av din fysiske form, treningserfaring og alder, blir treningsopplegget tilpasset så mye som mulig.
Alderen på deltakerne er alt i fra 18 år og oppover. Dersom du har noen skader, finnes det alltid alternative øvelser, og/eller andre aktiviteter man kan gjøre. Ta kontakt og spør dersom du er usikker.
Må alt betales på en gang?

Nei. Du betaler et depositum innen to uker etter påmelding. Det resterende beløpet betales ikke før nærmere avreise. Når det betales, varierer av hvor i verden du skal reise.

Hvilken type trening er det?
Her finner du noe for enhver smak. På turene får du testet ut alt i fra løpeteknikk og intervaller, til mobilitetstrening, trening med strikk, bootcamp, sklimatter, samt trening med egen kroppsvekt.
Er det mange som reiser alene?

JA! Det er mange som reiser alene. Du blir lettere kjent med nye folk, du utfordrer deg selv, samt at du har ingen andre å ta hensyn til. Ikke nøl med å hive deg med, jeg garanterer deg at du ikke kommer til å angre!

Andre spørsmål? Bruk skjemaet under.